Saturday, October 01, 2016

Uka som gikk. 39.

Jeg prøver å være morsom på bekostning av nyhetssaker fra uka som gikk, kanskje dette kan bli en fast spalte?

Se hele videoen under!!!

Når robotene tar over.
Bekymringen for "the Robot uprising" har aldri bekymret meg, men dette er et fast innslag i det meste av Sci-fi litteraturen, samt et tema som behandles omhverandre av konspiratoriskere og satirikere. En favoritt er How to Survive a Robot Uprising: Tips on Defending Yourself Against the Coming Rebellion av Daniel Wilson og episoden Mother´s day i andre sesong av Futurama.

Etter at robotene har tatt over blir det et nytt styre, men også disse må ta stilling og forholde seg til mindre interresante tema som avgifter på drivstoff, bevilgninger til kultur og viltforvaltning. Dog det siste ikke vil by på noen overraskelser, det fikk vi bevis på da det ble utstedt  fellingstillatelse på elgen som ødela en robot gressklipper.

Grunn til bekymring likevel?
Når robotene tar over Klima- og miljødepartementet er det ikke ulven som trenger å bekymre seg mest. Da er det elgbestanden som skal reguleres og helst utryddes! Jeg spør meg selv om vi ser konturer av robot overtagelsen allerede i byråkratiet, for ingen rovdyr er vel vedtatt avlivet med slik effektivitet vi har sett i Elg vs. Robot saken.

God elg,

Deres,

Herr W

      


No comments: