Thursday, June 09, 2005

Småborger uka 2005

Årets White Trash uke går i år av stabelen første mandag i juli, og vil vare ut den aktuelle uka.
Uka vil naturligvis bli nøyeaktivt beskrevet etter som den skrider fram, av begge deltagerne; undertegnende og hjernen bak Room 217 på våre respektive blogger.

Uka vil som dere skjønner ta utgangspunk i å gå så langt inn i rollen som White Trash som over hode mulig; på natt bordet skal det ligge husmorsporno, som underholdning skal det sees Hotel Cæsar, og det skal spilles på alt norsktipping har å by på av lotterispill, det skal spises Grandiosa, og på onsdags kveld er det bingo.

Som dere skjønner er denne uka noe som med all nødvendighet må utføres slik at dere og oss selv skal kunne minnes om de grusom heter og lavmål norske borgere utsetter seg for hver dag, både hva næringsinntak, kultur og underholdning angår.

Nå skal jeg naturligvis ta meg vel i akt for å bli for kjepphøy; for noe av det som står på programmet vil nok ikke være helt fremmed, og noen ganger kan det jo være litt vanskelig å la være å lese Se og Hør, se Hotel Cæsar etc. Så jeg både gleder og gruer meg.
Så da er det bare å følge med her på Farmacia og Room 217, samt Imperfektum, for oppdateringer, og er det noe dere lesere synes bør være med på programmet for denne uka har dere god tid til å fortelle oss det.

Da ønsker jeg alle velkommen til White Trash uka fra første mandag i Juli.

1 comment:

Halvard Mikal Sæbø said...

Herregud! Sjeldan har uttrykket "white trash" vore meir treffande...
Kan de ikkje heller ta ein tur til Skiippagurrafestivalen?
Better dead than white...